Η GLOSSOLAND STUDIES διαθέτει πανελλαδικά το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων από τον ΟΑΕΔ καθηγητών με στοχευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, χωρίς μελέτη στο σπίτι, με συνεχή προφορική εξάσκηση, χωρίς περιττή γραμματική και κουραστική φροντιστηριακή εκπαίδευση, αλλά με ζωντανό καθημερινό λεξιλόγιο με παράλληλη εκπαίδευση στην ορολογία του κλάδου σας.

Τα πιο δημοφιλή σεμινάρια για επιχειρήσεις για την εκμάθηση ξένων γλωσσών των στελεχών τους:

1ο Σεμινάριο: “Φρεσκάρισμα” (40-50 ώρες)

Φρεσκάρισμα της ξένης γλώσσας που έχουν σπουδάσει παλαιότερα τα στελέχη σας και τώρα τη χρειάζονται να τη μιλήσουν και να τη συμπληρώσουν με την τυχόν απαραίτητη ορολογία του κλάδου σας. 

Προτείνουμε 2-3 εκπαιδευτικά δίωρα την εβδομάδα στο χώρο εργασίας σας και σε ώρες- μέρες που εξυπηρετούν. Συγκροτούμε γκρουπ μέχρι 10-12 υπαλλήλους.

2ο Σεμινάριο: “Αρχάριοι ή Προχωρημένοι” (60-70 ώρες)

Σε 20 Ξένες Γλώσσες άνετο στοχευμένο καθημερινό λεξιλόγιο, μαζί με ορολογία του κλάδου σας και ελάχιστη μελέτη στο σπίτι.

3ο Σεμινάριο: “Business English” (40-50 ώρες)

Αρχικά, αν χρειάζεται, φρεσκάρισμα στη γλώσσα και στη συνέχεια εκπαίδευση σε κατανόηση και αποστολή εμπορικών επιστολών- προσφορών- συμφωνητικών, προώθηση των προϊόντων σας σε νέες αγορές, ανεύρεση αντιπροσώπων- franchise και δεκάδες περιπτώσεις business χρήσιμες για ένα δραστήριο στέλεχος.

4ο Σεμινάριο:SUPER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ πανελλαδικά επιδοτούμενα σεμινάρια ξένων γλωσσών. Σε 15 ξένες γλώσσες διάρκεια 1 ΜΗΝΑ, με ένα εκπαιδευτικό τρίωρο κάθε μέρα στο χώρο σας ή στο εκπαιδευτήριό μας. 

Η GLOSSOLAND STUDIES βέβαιη για το εξαιρετικό επίπεδο των 257 πιστοποιημένων από τον ΟΑΕΔ καθηγητών, που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά, δέχεται πριν την προκαταβολή του συμβολαίου να εγκρίνετε εσείς τον καθηγητή.

Επιλέξτε τη γλώσσα που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας ανάμεσα σε 20 γλώσσες… 

Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Βουλγάρικα, Γερμανικά, Γαλλικά, Κινέζικα, Σέρβικα, Αλβανικά, Σουηδικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ρουμανικά κ.α.

Please follow and like us: